Vi erbjuder ett komplett utbud av verkstadstjänster till fordonsägare i Västra Götaland. Alla mekaniska tjänster utförs av högkvalificerade mekaniker. Vi kan hantera alla bilproblem.

Vi erbjuder ett komplett utbud av verkstadstjänster till fordonsägare i Göteborg. Våra proffs vet hur man hanterar en bred rad bil tjänster. Oavsett om du kör en personbil, medelstora lastbil eller SUV, strävar våra mekaniker efter att se till att ditt fordon presterar på topp innan du lämnar vår bilverkstad.

VARFÖR VÄLJA OSS

 • Vi gör bilreparation och underhåll mer bekvämt för dig.
 • Vi strävar efter att erbjuda de mest konkurrenskraftiga priserna på marknaden utan att göra avkall på kvaliteten.
 • Våra tekniker har dokumenterad flerårig erfarenhet från märkesverkstäder
 • Vi gör jobbet rätt - första gången.
 • Vår bilverkstad kan hantera olika bilmodeller. Vi utför endast det arbete som behövs för att lösa ditt problem.
%
KUND
NÖJDHET
BILAR REPARERADE
PER DAG
RENOVERADE PARTIKELFILTER
PER ÅR
ÅTDRAGNA
BULTAR
 • Jag har tagit flera av familjens bilar hit under de senaste åren och utan undantag har upplevelserna varit utmärkta. Jag skulle starkt rekommendera denna plats till alla som önskar en fantastisk service, ärligt värde, och riktigt trevliga människor.

  Robert Svensson
 • Min upplevelse med denna verkstad har varit enastående, från första dagen och under de följande åren. Det är tydligt att de värdesätter både din tid och ditt förtroende. Med toppmodern service, rättvisa priser och ett varmt, inbjudande team, finns det ingen annanstans jag skulle vilja ta mina bilar.

  Fredrik Nilsson
 • Tack igen för den utmärkta servicen och det fina arbete ni utförde på min bil. Ni är verkligen en toppklassig bilverkstad!

  Mabel Martinez

ÖVERSIKT AV FÖRETAGET

Vi kan hjälpa dig med allt från oljebyte till motorytbyte..
Vi kan hantera alla problem på både utländska och inhemska fordon.

 • PARTIKELFILTER RENOVERINGAR

  Ge din bil en uppgradering med vår partikelfilterrenoveringstjänst. Återställ prestanda och bränsleeffektivitet samtidigt som du minskar miljöpåverkan. Kontakta oss idag för en renare och mer effektiv körupplevelse!

 • AC SERVICE

  Vi tillhandahåller toppmoderna tjänster för att ladda om din bilens luftkonditionering, säkerställer optimal prestanda och komfort, oavsett årstid.

 • BROMSSERVICE/ BROMSOKSRENOVERINGAR

  Bromsservice är en underhållsåtgärd där bromssystemet inspekteras och rengörs. Bromsokrenovering innebär att reparera eller byta ut defekta eller slitna bromsok för att säkerställa korrekt funktion och bromsprestanda.

 • MJUKVARUUPPDATERINGAR

  Mjukvaruuppdateringar innebär att bilens elektroniska styrenheter får nya programvaruversioner, vilket kan inkludera buggfixar, förbättringar och optimeringar. Kalibrering av bilen innebär att justera sensorer och komponenter för att säkerställa korrekt funktion och prestanda enligt tillverkarens specifikationer. Båda dessa processer är viktiga för att bibehålla en optimal och säker körupplevelse med bilen.

 • DIAGNOSTIK

  Med hjälp av den senaste tekniken kan vi snabbt och effektivt diagnostisera eventuella problem med din bil och föreslå lämpliga lösningar.

 • SERVICE

  Genom att regelbundet serva din bil hos oss kan du förlänga dess livslängd, bibehålla dess värde och undvika dyra reparationer. Vårt kunniga och erfarna team av tekniker ser till att din bil får den bästa möjliga vården och att du kan njuta av en säker och pålitlig körupplevelse.

FÖRLÄNG LIVSLÄNGDEN PÅ DIN BIL BOKA TID

© Copyright 2023 BRAB Autoservice