TJÄNSTÖVERSIKT

En regelbunden bilservice är avgörande för att upprätthålla fordonsprestanda, förlänga livslängden på din bil och säkerställa att den är säker att köra.

Här är vad du kan förvänta dig av vår bilservice:

Grundlig inspektion: Vi kommer att genomföra en noggrann inspektion av din bil för att identifiera eventuella problem eller potentiella fel. Genom att använda avancerad diagnostisk utrustning och vår expertkunskap, kommer vi att kontrollera alla viktiga komponenter, inklusive motor, bromssystem, styrning, fjädring, avgassystem, belysning och mycket mer. Vi ser till att din bil är i säkert och gott skick.

Oljebyte och filterbyte: Vi kommer att byta olja och oljefilter enligt tillverkarens rekommendationer. Oljebyte är avgörande för att hålla din motors prestanda och livslängd, medan oljefilterbyte hjälper till att hålla oljan ren och fri från skadliga partiklar.

Vätskekontroll och påfyllning: Vi kommer att kontrollera och fylla på nivåerna av viktiga vätskor i din bil, inklusive kylvätska, bromsvätska, servoolja och spolarvätska. Detta säkerställer att dina system fungerar korrekt och bidrar till att undvika eventuella problem.

Bromssystemkontroll: Bromsar är avgörande för säkerheten. Vi kommer att kontrollera bromssystemet noggrant, inklusive bromsklossar, skivor, bromsvätskenivåer och eventuella läckor. Vi ser till att dina bromsar fungerar optimalt och är redo för alla vägförhållanden.

Personlig service och rådgivning: Vi strävar efter att ge en personlig och vänlig serviceupplevelse. Vårt team av tekniker kommer att lyssna på dina behov, svara på dina frågor och ge dig professionell rådgivning om underhåll och eventuella reparationer som kan behövas.

VARFÖR VÄLJA OSS

 • Vi gör bilreparation och underhåll mer bekvämt för dig.
 • Vi strävar efter att erbjuda de mest konkurrenskraftiga priserna på marknaden utan att göra avkall på kvaliteten.
 • Våra tekniker har dokumenterad flerårig erfarenhet från märkesverkstäder
 • Vi gör jobbet rätt - första gången.
 • Vår bilverkstad kan hantera olika bilmodeller. Vi utför endast det arbete som behövs för att lösa ditt problem.

POPULÄRA FRÅGOR

 • Hur vet jag att det är dags för service?

  Om du är osäker på när det är dags för service, kolla i din bilhandbok för de rekommenderade serviceintervallen eller kontakta din bilverkstad för att få råd. Regelbunden service hjälper till att förlänga bilens livslängd och säkerställa att den fortsätter att fungera effektivt och säkert.

 • Vad kostar en vanlig service?

  För en vanlig service, som inkluderar oljebyte, filterbyte, däckrotation och inspektion av grundläggande komponenter, kan priset vara någonstans mellan 2 till 5 tusen svenska kronor, beroende på bilmodell och verkstadens prissättning.

 • Hur ofta ska man serva en gamal bil?

  Det är alltid bra att göra en service varje år och då byta olja. Annars är det vanliga att man räknar på ett byte efter x antal mil. Men här skiljer sig de olika märkena åt. En bra tumregel att gå efter är dock att byta motorolja efter: 1000 till 2000 mil.

© Copyright 2023 BRAB Autoservice