• Mark Whilberg

  JOHAN ÄGARE/VERKSTADSCHEF

  Delägare och den drivande kraften bakom vår framgångsrika bilverkstad. Som verkstadschef är det Johans engagemang som säkerställer att vi uppfyller alla kvalitets- och miljömål. Hans rika erfarenhet och kunskap, särskilt inom renovering av bromsok och rengöring av partikelfilter, har cementerat hans rykte som en av de mest erfarna inom branschen. Genom att grunda företaget 1996 har Johan byggt en stark grund för vår verksamhet som sätter standarden för den höga servicenivå som vi konsekvent upprätthåller. Hans passion för branschen och dedikation till överlägsen service gör honom till en oskattbar tillgång för vår verkstad.

 • Mark Whilberg

  GABRIEL ÄGARE/EKONOMIANSVARIG

  Delägare och ekonomiansvarig. Med sin bakgrund som tidigare VD och ägare för ett av Västra Götalands största serviceföretag, har Gabriel ackumulerat en djupgående erfarenhet i att leda och utveckla företag samt i att upprätthålla en professionell och hög servicenivå. Gabriels vision och passion är att bygga en verkstad som levererar förstklassigt arbete till ett mycket lägre pris, och hans mål är att få kunder att ständigt återkomma och rekommendera vår verkstad.

 • Mark Whilberg

  CATHARINA KUNDMOTTAGARE

  Vår kundmottagare och ansikte utåt. Med en imponerande karriär har hon lett reservdelsavdelningen för en av Sveriges största bilkedjor. Hennes omfattande erfarenhet som både chef och mekaniker har skapat en djup förståelse för fordonsvärlden och kundservice. Catharina är nyckeln till den första kontakten som våra kunder har med vår verkstad. Med hennes engagemang och skicklighet gör hon varje besök till en positiv upplevelse.

 • Mark Whilberg

  ALEX SERVICETEKNIKER

  En erfaren och skicklig servicetekniker med bakgrund från auktoriserade verkstäder som Audi, Maserati, Fiat och Alfa Romeo. Alex är inte bara utbildad för att genomföra precisionshjulinställningar, utan har också djup kunskap om olika däcktyper. Alex kan genomföra diagnoser på en mängd olika bilmärken och han har särskild expertis när det gäller motorbyten. Med en passion för perfektion och en gedigen erfarenhet är Alex en viktig tillgång för vårt team på bilverkstaden.

 • Mark Whilberg

  MARIAN SERVICETEKNIKER

  Erfaren servicetekniker med bakgrund från autoriserade verktäder såsom Renault, Fiat, och Alfa Romeo. Han har även arbetat som bilbesiktningsman, vilket har bidragit till att bygga hans djupa förståelse för fordonens prestanda och säkerhet.. En av Marian's styrkor är hans förmåga att genomföra diagnoser på de flesta bilmärken, hans förmåga att identifiera och lösa problem har gjort honom till en eftertraktad resurs för både våra teammedlemmar och kunder.

 • Mark Whilberg

  STEFAN SERVICETEKNIKER

  En skicklig bil elektriker med en gedigen erfarenhet från auktoriserade verkstäder för bl.a Fiat, Hyundai och Mitsubishi. Hans utbildning och expertis i fordons elektronik har gjort honom till en pålitlig diagnosmästare för olika bilmärken. Sedan 2018 har Stefan varit en stolt och värdefull medlem av BRAB-teamet, och hans engagemang för sitt arbete har verkligen bidragit till vår verkstads framgång.

UTFÖRDA ARBETEN UNDER 2022

Bilservice 528 st
Motorbyten 20 st
Arbeten för närligande verkstäder (komplicerade arbeten)89 st
Diagonser 624 st
Bromsoks renoveringar110 st
Partikelfilter renoveringar 468 st

UTLÅTANDEN

 • "Jag har tagit flera av familjens bilar hit under de senaste åren och utan undantag har upplevelserna varit utmärkta. Jag skulle starkt rekommendera denna plats till alla som önskar en fantastisk service, ärligt värde, och riktigt trevliga människor."

  Robert Svensson
  MOTORFELSÖKNING
 • "Min upplevelse med denna verkstad har varit enastående, från första dagen och under de följande åren. Det är tydligt att de värdesätter både din tid och ditt förtroende. Med toppmodern service, rättvisa priser och ett varmt, inbjudande team, finns det ingen annanstans jag skulle vilja ta mina bilar."

  Fredrik Nilsson
  MOTORFELSÖKNING

NÅGRA AV VÅRA LEVERANTÖRER

© Copyright 2023 BRAB Autoservice