TJÄNSTÖVERSIKT

Genom att genomföra en påfyllning av din AC kan du säkerställa att den fungerar effektivt, ger tillräcklig kylning och ger dig en behaglig körupplevelse. Kontakta en professionell AC-tekniker för att utföra en kontroll och påfyllning av ditt AC-system om du misstänker att det behövs.

Det finns flera anledningar till varför det kan vara nödvändigt att genomföra en påfyllning av din AC. Här är några vanliga skäl:

Energibesparing: Vi strävar efter att erbjuda AC-lösningar som är både kraftfulla och energieffektiva. Våra enheter är utformade för att ge optimal prestanda samtidigt som de minimerar energiförbrukningen. Du kan njuta av en bekväm körupplevelse utan att behöva oroa dig för höga bränslekostnader.

Snabb kylning: Med vår AC-lösning kan du snabbt och effektivt kyla ner din bil, även på de varmaste dagarna. Våra AC-enheter är av högsta kvalitet och erbjuder kraftfull kylning för att ge dig en behaglig körupplevelse. Slipp svettiga och obekväma resor och njut av en sval och fräsch atmosfär i din bil.

Långvarig prestanda: Vi använder endast högkvalitativa reservdelar och material för att säkerställa att din AC har långvarig prestanda. Vi arbetar med de mest pålitliga leverantörerna på marknaden för att garantera att din bil-AC är hållbar och fungerar problemfritt under lång tid framöver.

Pålitlig service: Vi sätter våra kunders tillfredsställelse i första hand och strävar alltid efter att erbjuda en pålitlig och smidig service. Vårt team är känt för sin professionalism och snabba respons. Vi tar hand om ditt AC-system på ett effektivt sätt, vilket ger dig trygghet och lugn på vägen.

VARFÖR VÄLJA OSS

 • Vi gör bilreparation och underhåll mer bekvämt för dig.
 • Vi strävar efter att erbjuda de mest konkurrenskraftiga priserna på marknaden utan att göra avkall på kvaliteten.
 • Våra tekniker har dokumenterad flerårig erfarenhet från märkesverkstäder
 • Vi gör jobbet rätt - första gången.
 • Vår bilverkstad kan hantera olika bilmodeller. Vi utför endast det arbete som behövs för att lösa ditt problem.

POPULÄRA FRÅGOR

 • Hur ofta ska man fylla på AC i bilen?

  Hur ofta du behöver fylla på AC-systemet i din bil kan variera beroende på flera faktorer, inklusive bilens ålder, användning och eventuella läckage i systemet. Generellt sett, om ditt AC-system fungerar normalt och inte förlorar kylmedium (vanligtvis R134a för moderna bilar), bör du inte behöva fylla på det regelbundet.

 • Vad kostar det att fylla på gas i AC

  I genomsnitt kan kostnaden för att fylla på AC-gasen vara någonstans mellan 1 000 till 3 000 svenska kronor. Priset kan vara lägre om det bara behövs en mindre mängd gas eller om det inte finns några andra problem med AC-systemet. Å andra sidan kan kostnaden öka om det finns läckage i systemet som behöver åtgärdas eller om andra komponenter behöver repareras eller bytas ut.

 • Kan AC ha någon negativ inverkan på bilens motor eller andra komponenter?

  NEJ, modernt bil-AC-system är utformade för att fungera smidigt och pålitligt. I grund och botten är det en balansakt mellan komfort och bränsleeffektivitet. Använd AC när det behövs för att få en bekväm och säker körupplevelse, men överväg att stänga av den vid vissa tillfällen när kyla inte är nödvändig för att spara bränsle.

© Copyright 2023 BRAB Autoservice